Wordt een allround ASMR Hoofdmassages expert

Yes, dit wil ik!

Wordt een allround ASMR Hoofdmassages expert

Yes, dit wil ik!

Dé training die jou drie volledige ASMR Hoofdmassages leert!

  Leer drie unieke sessies en wordt een allround expert. Start wanneer het jou uitkomt en investeer in een toekomst vol passie, voldoening en energie!

  Ik leer je stap voor stap hoe je alle sessies geeft, zodat jouw klant een uniek en ultiem ontspanningsmoment ervaart. 


  • Voor women - only
  • Alle ins en outs leren in de e-learning omgeving
  • Duidelijke instructievideo’s met alle stappen van de sessies
  • Heldere oefeningen. Je hebt vast proefklanten genoeg!
  • Start een eigen ASMR Hoofdmassages salon op met een volledig aanbod
  • Óf breid je eigen aanbod uit met deze drie unieke sessies


  Niet inbegrepen: de benodigde tools en proefklanten 😉

Yes, dit wil ik!

"Ik leer je met liefde mijn unieke concept, zodat je jouw klant ultiem kunt laten ontspannen"

Voor wie is de training geschikt?

Voor iedereen die interesse heeft in het worden van een echte allround ASMR Hoofdmassages expert! Leer drie unieke sessies van begin tot eind. Toen ik begon met het ontwikkelen van de sessies had ik geen ervaring met masseren. Ervaring is dus écht niet nodig! En heb je wel ervaring, dat is alleen maar fijn!

Alle aanrakingen tijdens de sessie zijn rustig en zacht, geen ingewikkelde vaktermen en anatomie lessen dus. Het enige wat je nodig hebt is motivatie en enthousiasme. Ik leer je stap voor stap hoe je deze sessie kan geven, zodat jouw klant een uniek en ultiem ontspanningsmoment ervaart. 


Bonus

Heb je de training doorlopen en heb je ASMR Hoofdmassages toegevoegd aan jouw onderneming? Dan maak ik graag gratis reclame voor je! Je komt met je naam en eigen website op de salonfinder pagina van de Academy!

Het effect van ASMR Hoofdmassages 

op klanten

Een absolute aanrader!

Een ASMR hoofdmassage is ECHT een aanrader! Na jaren kijken op YouTube, nu in real  life ervaren. Ben heerlijk ontspannen.Heerlijke bijzondere ervaring!

Wat een bijzondere fijne ervaring. Even een heerlijk ontspannen moment voor mezelf, nergens aan denken, alleen maar genieten! Het kan eigenlijk niet lang genoeg duren


Verwachtingen overtroffen!

Het was een magische ervaring. Van tevoren had ik van alles bedacht, hoe het zou zijn, hoe het zou voelen, behalve dit. Het heeft m'n verwachtingen overtroffen!


De 3 ASMR Hoofdmassages die jij gaat leren:

Gentle Introduction 

Bij deze ASMR hoofdmassage maakt jouw klant kennis met de unieke combinatie van een ontspannende hoofdmassage en ASMR triggers.

Je klant zit tijdens de sessie in een zittende houding. De focus ligt op het rustig en zacht masseren van de achterkant van het hoofd en schouders.

Tevens worden er ASMR triggers toegevoegd zoals gentle hairplay, geurenmisten en geluiden.

Sessieduur: 35 minuten

Pure Relaxation 

Bij deze ASMR Hoofdmassage ligt de focus op een pure ervaring, zonder massageolie.


Je klant start deze sessie zittend en eindigt liggend. De klant kan volledig toegeven aan de ontspanning terwijl er verschillende ASMR triggers voorbij komen. Denk aan zachte make-up kwasten en gentle touch op de schouders en nek.


Voeg hier geurenmisten, zachte geluiden en uitgebreide gentle hairplay aan toe en je klant gaat volledig zen terug naar huis.


Sessieduur: 55 minuten

Release Retreat 

Bij deze ASMR Hoofdmassage ligt de focus op het loslaten van spanningen, gedachten en gevoelens.

Je klant start bij deze extra lange sessie op haar buik en wisselt na 1/3e van de sessie naar een rugligging. Op rustige en zachte wijze wordt de bovenrug en het gezicht met massageolie gemasseerd, waarbij ook een massageknoest en zachte make-up kwasten worden gebruikt.

Tevens worden er ASMR triggers toegevoegd zoals gentle hairplay, geurenmist en zachte geluiden. De sessie wordt afgesloten met een verzorgend masker. Ultieme ontspanning gegarandeerd.

Sessieduur: 65 minuten

3750
3250

Wordt een allround ASMR Hoofdmassages expert

Start een eigen ASMR Hoofdmassages salon met een volledig aanbod van 3 ASMR Hoofdmassages. Óf breid je aanbod verder uit met deze unieke sessies! Start op elk gewenst moment en leer hoe je kunt werken vanuit passie, voldoening en energie!


 • Leer alle ins en outs in de online leer omgeving.
 • Duidelijke instructievideo’s met alle stappen van de sessies.
 • Heldere oefeningen. Je hebt vast proefklanten genoeg 😉


Extra inbegrepen

Onbeperkt toegang tot de online community waar je andere deelnemers ontmoet, vragen kunt stellen, een kooptips board vind en nog veel meer! Ook kom je 3 dagdelen je skills trainen in de salon.


Inhoud train je skills dagen

 • Heldere tips en trics van expert Nienke Prein
 • Een dagdeel per sessie      
 • Antwoord op al je vragen         
 • Steeds zelfverzekerder als allround expert


Extra info
Het plannen van de 3 inbegrepen train je skills dagen kan zodra je de training hebt gekocht. Ze vinden plaats op maandag, donderdag of vrijdag van 9:30 - 13.30 uur. Als er een andere deelnemer beschikbaar is train je met haar tijdens de train je skills dag. Zo leer je mét en van elkaar. Is er niemand beschikbaar dan neem je jouw eigen proefklant mee.


Investering

€3250,-