Allround expert training

Leer drie unieke en exclusieve ASMR Hoofdmassages!

Allround expert training

Leer drie unieke en exclusieve ASMR Hoofdmassages!

100%

Uniek en exclusief in Nederland

100%

Ontspannen klanten in jouw salon

100%

Kans op meer passie & voldoening in je werk

Salon eigenaresse

Je bent een trotse en gedreven saloneigenaresse. Je hebt hard gewerkt aan het opbouwen van een vaste klantenkring, een luxe uitstraling en een professioneel aanbod.  

Je hebt een duidelijk doel voor ogen! Blijven groeien en door ontwikkelen naar een onvergetelijk aanbod. Klanten die je aanbod graag willen uitproberen. Omdat het onderscheidend is en precies is wat ze zoeken. Je wilt uniek zijn, nieuwe klanten aantrekken, meer omzet draaien en passie en voldoening voelen tijdens het werken. 


Maar je weet niet wat je volgende stap wordt waarmee je deze doelen gaat bereiken.

Je merkt bijvoorbeeld dat:

 • Je boekingsagenda niet volledig gevuld is en je zit al een aantal jaren vast in hetzelfde aanbod en omzet.

 • Tijd en zin om een jarenlange studie te doen heb je niet maar de drive om op te vallen in de markt is er overduidelijk.

 • Je weet dat er meer in zit en opgeven is geen optie. Je denkt: Hoe kan ik mijn aanbod vernieuwen met de zekerheid op klanten die dit aanbod massaal boeken?

 • Je bent klaar voor een grote verandering in je salon, je verlangt naar het ervaren van meer rust tijdens een werkweek. Vertrouwen in je aanbod en meer passie en voldoening tijdens het werken met je klanten!


En dat is waar ik je mee help. Ik leer je namelijk hoe je jouw klanten ultiem laat ontspannen terwijl je ASMR triggers en hoofdmassage technieken combineert in drie unieke en exclusieve sessies.

Waar klanten massaal naar op zoek zijn. Naar die niche in de beauty en welzijnsbranche. Waar het enige doel diepe ontspanning is.

En als jij daar volledig klaar voor bent, dan ga ik graag samen aan de slag! Op naar een exclusief en uniek aanbod waarmee jouw omzet stijgt, je werkplezier toeneemt en je klantenbestand zich uitbreid.

Let's talk 

Ambitieuze starter

Je bent een ambitieuze starter die na jaren in loondienst wil switchen naar een carrière in de beauty en wellness branche!

Je werkt nu voor een baas die alles voor jou bepaald. Het werken in loondienst voelt als een routineklus die gedaan moet worden. Je doet je werk zoals van je wordt verwacht, maar dat is het dan ook. Passie en voldoening zijn woorden die je bij andere mensen plaatst, niet bij jouw situatie. Dat frustreert je, want zin hebben in de werkdag en jezelf moeten dwingen om niet teveel te werken, dat verlang jij ook naar.

Je plannen zijn groots:

 • Je droomt van een eigen salon. Met een uniek aanbod waar je trots op bent én met plezier werkt.
 • Wellicht met een combi aanbod zoals yoga, reiki, massages, haren knippen of huidverzorging. Je denkt er al járen over. Het is tijd.

 • Je voelt aan alles dat je klaar bent voor een grote verandering! Blijven doen wat je altijd al deed past je niet meer. Je voelt een bepaalde onrust en je weet dat je grote stappen wilt gaat zetten. Maar wat is die eerste stap?


Dát is waar ik je precies mee help! Ik leer jou het unieke ASMR Hoofdmassages concept. Nieuwe skills leren waardoor je precies weet hoe je jouw klanten ultiem laat ontspannen terwijl je ASMR triggers en hoofdmassage technieken combineert in drie unieke sessies.

En als jij daar daar volledig klaar voor bent, dan ga ik graag samen aan de slag! Met als resultaat: een mooie omzet, werkplezier en een groeiend tevreden klantenbestand.

Let's talk!

Time to change

Het is tijd. Jouw tijd. Dat voel je aan alles!

Je hebt lang genoeg gewacht om de volgende stap te zetten.

En is dat spannend? HELL YES! Je bent nooit echt klaar VOOR een grote stap. Je moet ergens klaar MEE zijn. En dat ben je volledig met je huidige situatie.

Je voelt dat de drang naar meer passie, voldoening en energie tijdens het werken groter is dan je angst.Je wil graag een uniek aanbod aanbieden zonder dat je dit zelf helemaal moet gaan ontwikkelen en bedenken. In 1x een ijzersterk exclusief aanbod aanleren. Je beseft je inmiddels ook dat je zelf dient te investeren in nieuwe kennis en skills. En je weet dat dit zich terug gaat verdienen. Die klanten mét bijbehorende omzet komen wel.
De Academy is de enige in Nederland die het unieke en exclusieve ASMR Hoofdmassages concept aanleert.

Ik geloof dat pure ontspanning behaalt wordt door de gouden combi van ASMR triggers en hoofdmassagetechnieken. Met de focus op rustige en zachte aanrakingen.

Waarbij het enige doel is om de klant volledig zen te laten vertrekken. Wat je kan leren zonder massage ervaring. Geen moeilijke anatomielessen of dure vakjargon. Geen spierknopen los masseren waarbij de klant 'even diep mag ademhalen'. Ontspannen zoals nooit te voren als hoofdresultaat.

Praktisch, duidelijk en uniek.


Met uitleg in diverse modules, video's per handeling en duidelijke oefeningen in de online leeromgeving. Waar je met en van elkaar leert in de online community met gelijkgestemden. En als je eraan toe bent kom je live je skills trainen in de Academy. Zodat je kan gaan finetunen en als een expert terug naar huis gaat. 

Onderstaande deelnemers gingen je voor..

Wat zijn ASMR Hoofdmassages?


Bij een ASMR Hoofdmassage worden verschillende ASMR triggers gecombineerd met hoofdmassage technieken. De nadruk ligt op rustig en zacht masseren. Het gevolg is dat de klant volledig zen de salon verlaat. Elke sessie heeft zijn eigen focus en  zorgen voor diepe ontspanning, even alles kunnen loslaten en genieten van het moment.

ASMR is een tintelend en rustgevend gevoel wat je door je hele lichaam kunt voelen. De afkorting staat voor Autonomous Sensory Meridian Response. Dit is de wetenschappelijke term voor een ontspannende reactie die gevoeld kan worden bij bepaalde geluiden, geuren of aanrakingen. Oftewel: ASMR tingles! Benieuwd naar hoe het concept ASMR Hoofdmassages er in de praktijk uit ziet?

 Bekijk hieronder een sfeerimpressie van een sessie waarbij de klant zit en zie de gouden combi van ASMR triggers en hoofdmassage technieken. Wist je dat er 6 exclusieve unieke sessies zijn? Waarbij de klant volledig zit of ligt óf een combi van beide in 1 sessie?


Het effect van ASMR Hoofdmassages op klanten

Video Aspect Ratio: 16:9

ASMR Hoofdmassages

Een unieke ontspannende combinatie van ASMR triggers en hoofdmassagetechnieken

In onderstaande podcast sta ik stil bij het verhaal van Eva. Zij raakte geïnspireerd door het unieke ASMR Hoofdmassages concept en expert Nienke Prein. Ze voelde daarna in elke vezel van haar lijf dat dít haar pad ging worden...

De allround expert training is voor jou wanneer jij...

 • Overtuigd bent van het feit dat ASMR triggers en hoofdmassagetechnieken een gouden combi zijn, waarbij de klant ontspant door rustige en zachte aanrakingen.

 • Een gedreven salon eigenaresse bent of een ambitieuze starter die drie unieke ASMR Hoofdmassages wil gaan aanbieden in haar salon. Een exclusief aanbod mét bijbehorende groei in omzet.
 • Helemaal zin hebt in de combi van 80% online leren en 20% live je skills trainen in de Academy. Wanneer jij stap voor stap de theorie en praktijk live wil leren is de Academy niet voor jou geschikt.

Wil jij liever 1 ASMR Hoofdmassage leren waarbij je keuze hebt uit 5 unieke en exclusieve sessies die gemiddeld een uur duren? In dezelfde combi van online leren en live je skills trainenKlik dan hier. 

Hi, ik ben Nienke Prein: expert in ASMR Hoofdmassages

Ik werkte altijd in de zorg als verpleegkundige of als ambulant begeleider in de psychiatrie en en en..... Wat ik deed was goed, prima. Maar ik was jaloers op mensen die vol vuur en passie vertelde over hun werk.

Dat had ik niet, nooit ervaren ook. En toen ik dat lang genoeg deed kreeg ik een burn-out. Verandering was cruciaal. Er was geen weg terug. Het was zoeken naar een nieuwe balans en ik voelde en wist dat ASMR een onderdeel ging zijn van mijn toekomst.

Ik ontdekte een aantal jaren terug dat ASMR wetenschappelijk bewezen en een wereldwijd bekend fenomeen is. Voor mij een eureka moment! Ik ervaarde ASMR namelijk al jaren maar was mij hier niet bewust van.

Het idee ontstond om ASMR en rustige massagetechnieken te gaan combineren. En dan puur te focussen op het hoofd van de klant.

Ik vind dat ASMR en hoofdmassagetechnieken een unieke en gouden combi zijn. Dat ontspanning hierdoor ongekend is.

Ik bedacht zes ASMR Hoofdmassages en bied ze sinds 3 jaar aan in de enige salon in Nederland waarbij deze unieke combi wordt gegeven. Klanten komen uit heel Nederland en zijn enorm dankbaar dat deze vorm van ontspanning ein-de-lijk live ervaren kan worden. 


Duizenden klanten die allemaal hetzelfde zeggen: "zo diep heb ik nog nooit ontspannen. Jammer dat het niet dichterbij zit. Ik zou dit echt veel vaker willen ervaren." En mijn salon zit vol, met elke dag mensen op de wachtlijst. 


Het is dringend tijd voor collega's!

Mijn doel is de unieke combi van ASMR triggers en hoofdmassages zo bekend mogelijk maken. Want daar is behoefte aan! En ik heb maar 2 handen en zoveel uren in een week. En ik bleef afgelopen jaren de vraag krijgen of ik dit unieke concept wilde doorgeven! En dat wil ik, met liefde zelfs. Dus kwam er ook een Academy, naast die goed draaiende salon.

In de Academy train ik mensen zoals jij om ook een ASMR expert te worden!

Want exclusief ontspannen door ASMR Hoofdmassages word dé norm! Volkomen normaal, ongekend populair en waanzinnig vervullend om te geven.

Ik ben nu diegene die met passie en vuur vertelt over mijn onderneming. Over elke dag willen werken, omdat het zó fijn is om ASMR Hoofdmassages te geven en nieuwe experts te trainen. Mét die bijbehorende mooie omzet. Juist door mijzelf te onderscheiden en te richten op een exclusief en uniek aanbod. En die ervaring gun ik jou ook!

De 3 ASMR Hoofdmassages die jij gaat leren

Gentle Introduction 

Bij deze ASMR hoofdmassage maakt jouw klant kennis met de unieke combinatie van een ontspannende hoofdmassage en ASMR triggers.

Je klant zit tijdens de sessie en de focus ligt op het rustig en zacht masseren van de achterkant van het hoofd en schouders.

Tevens worden er ASMR triggers toegevoegd zoals gentle hairplay, geurenmisten en geluiden.

De benodigde tools zijn o.a. borstels en kammen, een haarspin, etherische oliën, massageolie, een klankschaal en overige salon benodigdheden.
Inkomsten per sessie: €55,- 

Pure Relaxation 

Bij deze ASMR Hoofdmassage ligt de focus op een pure ervaring, zonder massageolie.


Je klant start deze sessie zittend en eindigt liggend. De klant kan volledig toegeven aan de ontspanning terwijl er verschillende ASMR triggers voorbij komen. Denk aan zachte make-up kwasten en gentle touch op de schouders en nek.

Voeg hier geurenmisten, zachte geluiden en uitgebreide gentle hairplay aan toe en je klant gaat volledig zen terug naar huis.

De benodigde tools zijn o.a. borstels en kammen, haarspinnen, etherische oliën, Gua Sha stenen, een regenstok, een klankschaal en overige salon benodigdheden.

Inkomsten per sessie: €80,- 

Release Retreat 

Bij deze ASMR Hoofdmassage ligt de focus op het loslaten van spanningen, gedachten en gevoelens.

Je klant start bij deze extra lange sessie op haar buik en wisselt na 1/3e van de sessie naar een rugligging. Op rustige en zachte wijze wordt de bovenrug en het gezicht met massageolie gemasseerd, waarbij ook een massageknoest en zachte make-up kwasten worden gebruikt.

Tevens worden er ASMR triggers toegevoegd zoals gentle hairplay, geurenmist en zachte geluiden. De sessie wordt afgesloten met een verzorgend masker. Ultieme ontspanning gegarandeerd.

De benodigde tools zijn o.a. borstels en kammen, make-up kwasten, ASMR kam, haarspin, etherische oliën, massageolie, klankschaal, oogkussen, regenstok, Koshi en overige salon benodigdheden.  

Inkomsten per sessie: €90,- 

"Ken je dat gevoel van puur geluk? Dat alles op zijn plek valt? Dat had ik vandaag op mijn tweede train je skills dag bij Nienke. Wat was dit wederom leerzaam, maar vooral genieten! Met geduld, een overdosis liefde en aanmoediging leert Nienke je de kneepjes van de sessies. Op naar nog meer moois!"

- Eva van Wijk

Na de allround expert training heb jij:

 • Drie unieke ASMR Hoofdmassages geleerd van begin tot eind die je kunt toevoegen aan jouw bestaande of nieuwe aanbod.

 • De nieuwe massage skills volledige eigen gemaakt. Let op: je hoeft geen massage ervaring te hebben om in te kunnen stappen in deze training.

 • Kennis over waarom ASMR Hoofdmassages uniek zijn en zo'n diepe ontspanning als gevolg hebben.

 • Vertrouwen in de toekomst. Bestaande en nieuwe klanten zullen massaal zin hebben om je nieuwe aanbod te boeken.

 • Een volle boekingsagenda met genoeg variatie én bijbehorende groeiende omzet. Je wordt blij als je jouw agenda en omzet ziet en hebt zin in de werkdag.  

 • Gratis reclame! Want zodra je ASMR Hoofdmassages toegevoegd hebt aan jouw onderneming kom je met je bedrijfsnaam en website op de salon finder pagina van de Academy!

 • Een nieuwe ondernemers mindset. Heb je zin in je werkdagen en voel je passie, voldoening en energie stromen.

 • Geleerd hoe je het unieke en exclusieve ASMR Hoofdmassages concept verwerkt in je onderneming. 

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Zo niet? Dan kun je nu nog terug.

Maar als je tot hier bent gekomen weet ik: jij bent klaar voor een grote verandering. Tijd voor actie en je dromen en doelen waarmaken.
En daar hoef je echt geen 3 jaar over te doen.

Je zit precies op de juiste plek.

Let's talk

Binnen 30 minuten weet jij concreet of je de allround expert training gaat volgen. We bespreken je onzekerheden, vragen en praktische vraagstukken. Ook bespreken we of jij en het ASMR Hoofdmassages concept een match zijn. Dit gesprek is natuurlijk 100% vrijblijvend.

Deze online matchcall is voor gedreven saloneigenaresses of ambitieuze starters die:

Enthousiast worden van het ASMR Hoofdmassages concept.Houden van de combi online en live trainen.Zin hebben om nieuwe skills te leren.Uitkijken naar een groeiende omzet. Direct willen starten.

null
Veel gestelde vragen

Algemeen

Zijn de trainingen voor iedereen?

De trainingen zijn voor women - only. Ze zijn geschikt als je een salon wilt openen of als je jouw bestaande aanbod wilt uitbreiden. Er is diverse interesse vanuit het hele land.

Denk aan beautysalon eigenaren, masseuses, coaches, kappers en schoonheidsspecialisten. Maar ook uit andere branches zoals zorgmedewerkers, coaches en reiki therapeuten.


Heb je nog geen plan maar wel interesse in de ontspannende werking van ASMR Hoofdmassages?

Start dan met de preview training ASMR Hoofdmassage! De inspiratie volgt vanzelf en je zult zien dat er vanzelf een gaaf plan ontstaat waarmee je aan de slag kunt gaan.

Wanneer kan ik starten met een training?

Je start zodra je de training hebt gekocht, op elk gewenst moment. En dat geschikte moment? Dat is er nooit. Je wil knallen, actie en op naar verandering. Feel the fear and do it anyway!

Hoe lang kan ik doen over een training?

Je hebt onbeperkt toegang tot de online community.

4 maanden tot alle inhoud van de online leeromgeving voor de preview training ASMR Hoofdmassages,

En 12 maanden voor de combi training, een expert training of de allround expert training.

Voldoende tijd om alle modules door te nemen, video's te bekijken en de oefeningen te doen.

Voor de combi training, een expert training en de allround expert trainingen zijn er tevens hele handige overzichten die je kunt downloaden. Denk aan tools overzichten, stap voor stap overzichten en sessiekaarten!

Waar kan ik terecht als ik vragen heb tijdens het volgen van een training?

Je kunt alle vragen stellen in de online community. Je krijgt onbeperkt toegang tot de community zodra je een training koopt. Ik beantwoord je vraag dan zo snel mogelijk! Je kunt hier ook eenvoudig in contact komen met andere deelnemers. Zo leer je met en van elkaar!

Ook wordt er geregeld een Q&A georganiseerd. Alle deelnemers kunnen dan vanuit huis in een online omgeving alle vragen stellen die ik direct beantwoord. Zo leer je elke keer weer wat nieuws en kun je na elke Q&A geïnspireerd verder met jouw training.

Zijn alle tools inbegrepen?

Juist niet! Vaak heb je van de benodigde tools al een aantal zaken in huis. Daarnaast wil je geen standaard pakket, maar juist de tools kopen die bij jou als persoon, als ondernemer, jouw uitstraling en jouw budget passen.

Iedere training vraagt om andere tools. Ga je voor de allround expert training dan gebruik je voor de verschillende sessies ook een aantal dezelfde tools.

Denk aan borstels en kammen, een massage griffel, een haarspin, jade rollers, etherische oliën, massageolie, een oogkussen en overige salon benodigdheden.

In de community vind je straks het koop tips kanaal. Hierin deel ik al mijn favorieten met bijbehorende links. Misschien wil je precies dezelfde tools kopen en misschien raak je geïnspireerd en koop je iets anders. Het kan allemaal!

Heb je andere vragen?

Plan dan een vrijblijvend online matchcall in! We spreken ze allemaal door zodat je weet wat jouw volgende stap wordt!


Train je skills dagen

Wanneer zijn de train je skills dagen?

De allround expert training bevat 3 train je skills dagen.

Het plannen van de 3 inbegrepen train je skills dagen kan zodra je de training hebt gekocht. Ze vinden plaats op maandag, donderdag of vrijdag van 9:30 - 13.30 uur.

Als er een andere deelnemer beschikbaar is train je met haar tijdens de train je skills dag. Zo leer je mét en van elkaar. Is er die dag niemand beschikbaar dan neem je jouw eigen proefklant mee.


Financieel

Kan ik gespreid betalen?

De training: Leer 10 ASMR Hoofdmassage triggers betaal je in 1 termijn.
De allround expert training kun je in 3 termijnen betalen. Het 1e termijn direct bij het kopen en het 2e en 3e termijn wordt automatisch een maand later geïncasseerd.

Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo'n investering te doen.

Dat is het ook! Vraag jezelf af: blijf ik doen wat ik altijd al deed óf waag ik de stap en ga ik actief werken aan die verandering waar ik zo naar snak. Want je wil werken vanuit passie, voldoening en energie. En dat kost een investering van jouw motivatie, tijd, energie en geld.

Maar reken eens uit voor hoeveel je de ASMR Hoofdmassages kan gaan aanbieden aan je klant! Hoe je omzet direct gigantisch stijgt.

Hoe vaak moet je dan een sessie hebben verkocht voordat je de investering qua geld hebt terug verdiend?!

Juist.. een koopje is het.

Moet ik direct zo'n dure wellnessbank kopen?

Alles kan! Maar ik deed het niet. Ik heb langzaam de wellnessbank van mijn dromen gekocht: de Gharieni 601. Maar tot die tijd functioneerde een comfortabele stoel en opklapbare massagetafel prima. Wil je wel direct zo'n gave Gharieni 601? Dan heb ik 10% korting voor je gefixt.

3750
€ 3250,-

Allround expert training

Start een eigen ASMR Hoofdmassages salon met een volledig aanbod van 3 unieke en exclusieve ASMR Hoofdmassages. Óf breid je aanbod verder uit met deze unieke sessies! Start op elk gewenst moment en leer hoe je kunt werken vanuit passie, voldoening en energie!


 • Leer alle ins en outs in de online leeromgeving.
 • Duidelijke instructievideo’s met alle stappen van de sessies.
 • Heldere oefeningen. Je hebt vast proefklanten genoeg 😉
 • Leer hoe je het ASMR Hoofdmassages concept toevoegt aan jouw onderneming.


Extra inbegrepen

Onbeperkt toegang tot de online community waar je andere deelnemers ontmoet, vragen kunt stellen, een kooptips kanaal vindt en nog veel meer! Ook kom je 3 dagdelen je skills trainen in de Academy.


Inhoud train je skills dagen

 • Heldere tips en trics van expert Nienke Prein
 • Een dagdeel per sessie trainen  
 • Antwoord op al je vragen         
 • Steeds zelfverzekerder als allround expert


Extra info
Het plannen van de 3 inbegrepen train je skills dagen kan zodra je de training hebt gekocht. Ze vinden plaats op maandag, donderdag of vrijdag van 9:30 - 13.30 uur. Als er een andere deelnemer beschikbaar is train je met haar tijdens de train je skills dag. Zo leer je mét en van elkaar. Is er die dag niemand beschikbaar dan neem je jouw eigen proefklant mee. 

Bonus

Heb je de training doorlopen en heb je het ASMR Hoofdmassage concept toegevoegd aan jouw onderneming? Dan maak ik gratis reclame voor je! Je komt met je naam en eigen website op de salonfinder pagina van de Academy!


Niet inbegrepen
De benodigde tools en overige salon benodigdheden.  

Investering

€3250,- excl. btw


Betalen in 3 termijnen is mogelijk.