10 ASMR Hoofdmassage triggers

Een multi inzetbare online training speciaal voor iedereen die alle ins en outs wil leren over ontspannende ASMR Hoofdmassage triggers.

Yes, ik wil direct starten

10 ASMR Hoofdmassage triggers

Een multi inzetbare online training speciaal voor iedereen die alle ins en outs wil leren over ontspannende ASMR Hoofdmassage triggers.

Yes, ik wil direct starten

De salon eigenaresse

Voor de gedreven salon eigenaresse in de beauty en wellness branche die haar aanbod wil uitbreiden.

Je bent als eigen baas trots op hetgeen je hebt behaald. Vaste klanten, een professionele uitstraling en een fijn aanbod.

Je hebt een duidelijk doel voor ogen! Blijven groeien en ontwikkelen naar een onvergetelijk aanbod. Klanten die je behandelingen graag willen uitproberen. Omdat het onderscheidend is en precies is wat ze zoeken.

Je merkt dat de boekingsagenda nu niet volledig gevuld is en je zit al een aantal jaren vast in hetzelfde aanbod. Tijd en zin om een jarenlange studie te doen heb je niet maar de drive om op te vallen in de markt is er overduidelijk.

Je bent klaar voor een verandering in je salon!

Je wilt uniek zijn, nieuwe klanten aantrekken en passie en voldoening voelen tijdens het werken. Je weet dat er meer in zit en opgeven is geen optie. Je denkt: Hoe kan ik mijn aanbod vernieuwen?

En dat is waar ik je mee help. Ik leer je namelijk hoe je jouw klanten ultiem laat ontspannen terwijl je ASMR Hoofdmassage triggers gebruikt.

Ontspanning waar klanten massaal naar op zoek zijn. En waarmee jij als saloneigenaresse opvalt in deze mooie branche.

Dit wil ik!

De starter

Voor ambitieuze starters die na jaren in loondienst willen switchen naar een carrière in de beauty en wellness branche!

Je werkt nu voor een baas die alles voor jou bepaald. Het werken in loondienst  voelt als een routineklus die gedaan moet worden. Je doet je werk zoals van je wordt verwacht, maar dat is het dan ook.

Passie en voldoening zijn woorden die je bij andere mensen plaatst, niet bij jouw situatie. Dat frustreert je, wat zin hebben in de werkdag en jezelf moeten dwingen om niet teveel te werken, dat verlang jij ook naar.

Je droomt van een eigen salon. Met een uniek aanbod waar je trots op bent én met plezier werkt. Wellicht met een combi aanbod zoals yoga, reiki, massages, haren knippen of huidverzorging.

Je bent klaar voor een grote verandering!


Maar wat is die eerste stap?

Dát is waar ik je mee help! Ik leer jou namelijk 10 pure unieke ASMR Hoofdmassage triggers. Multi toepasbaar om in te voegen in jouw aanbod, waardoor je jouw klanten ultiem diep laat ontspannen.

En zelf passie voelt en voldoening omdat je trots bent op je aanbod! Omdat je durft op te vallen in deze mooie branche. 

Dit wil ik!

"ASMR triggers zorgen bij mij voor diepe ontspanning! Vooral als ze gecombineerd worden in een behandeling, massage of treatment"

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Zo niet? Dan kun je nu nog terug.

Maar als je tot hier bent gekomen weet ik: jij bent klaar voor een grote verandering. Tijd voor actie en je dromen en doelen waarmaken.
En daar hoef je echt geen 2 jaar over te doen.

Je zit precies op de juiste plek.

 Deze online training is voor een gedreven saloneigenaresse of een ambitieuze starter die:
Enthousiast wordt van het ASMR Hoofdmassages concept.Die zin heeft om nieuwe skills te leren.Die direct wil starten.

Inhoud training: 8 Modules

Module 1: Inzet van ASMR Hoofdmassage triggers

Leer meer over ASMR en hoe je ASMR Hoofdmassage triggers breed kunt inzetten.

Module 2: Gentle hairplay

Ontdek alles over deze zeer favoriete ASMR trigger! Gentle hairplay is een haarmassage, waarbij de haren langzaam worden geborsteld en gekamd. Door tevens rustig met je handen door de haren te gaan en er zacht aan te trekken wordt het hoofd van de klant ontspannen en kalm.

Module 3: Gua sha stenen en jaderollers

Leer hoe je gua sha stenen en jade rollers kunt gebruiken tijdens een gezichtsmassage.

Module 4: Ontspannende geluiden

Duik in de wereld van een aantal ASMR geluiden. Denk bijvoorbeeld aan tikken, een regenstok, klankschalen en zacht met je handen of vingers over elkaar wrijven.

Module 5: Geurenmisten

Ontdek hoe geurenmisten met etherische oliën bijdragen aan diepe ontspanning. 

Module 6: Kwasten en ASMR kam

Leer hoe je verschillende kwasten en een ASMR kam kunt gebruiken om fijne ASMR tingles op te wekken. 

Module 7: Massage griffels en haarspinnen

Leer hoe je massage griffels en haarspinnen kunt inzetten. Haarspinnen zijn vaak een echte favoriet bij klanten.

Module 8: Gentle touch

Zachte en rustige aanrakingen zorgen voor fijne ASMR tingles en diepe ontspanning. Leer hoe je dit kan toepassen en op de juiste manier doseert.

Hi, ik ben Nienke Prein: expert in ASMR Hoofdmassages

Ik werkte altijd in de zorg als verpleegkundige, als ambulant begeleider in de psychiatrie en en en..... Wat ik deed was goed, prima. Maar ik was jaloers op mensen die vol vuur en passie vertelde over hun werk.

Dat had ik niet, nooit ervaren ook. En toen ik dat lang genoeg deed kreeg ik een burn-out. Verandering was cruciaal. Er was geen weg terug.

Ik ervaarde ASMR al jaren maar was mij hier niet bewust van. Dat ASMR wetenschappelijk bewezen was en dat dit wereldwijd een bekend fenomeen was leerde ik via Google. Briljant, want ik was dus geen gekkie, toch fijn.

Ik vind dat ASMR en hoofdmassagetechnieken een unieke en gouden combi zijn. Dat ontspanning hierdoor ongekend is.

Ik bedacht zes ASMR Hoofdmassages en bied ze sinds 3 jaar aan in de enige salon in Nederland waarbij deze combi wordt gegeven. Klanten komen uit heel Nederland en zijn enorm dankbaar dat deze vorm van ontspanning ein-de-lijk live ervaren kan worden. 


Duizenden klanten die allemaal hetzelfde zeggen: "zo diep heb ik nog nooit ontspannen. Jammer dat het niet dichterbij zit. Ik zou dit echt veel vaker willen ervaren." En mijn salon zit vol, met elke dag mensen op de wachtlijst. 


Het is dringend tijd voor collega's!

Mijn doel is de unieke combi van ASMR triggers en hoofdmassages zo bekend mogelijk maken. Want daar is behoefte aan! En ik heb maar 2 handen en zoveel uren in een week. En ik bleef afgelopen jaren de vraag krijgen of ik het concept wilde doorgeven! En dat wil ik, met liefde zelfs. Dus kwam er ook een Academy, naast die goed draaiende salon.

In de Academy train ik mensen zoals jij om ook een ASMR expert te worden!

Want ontspannen door ASMR Hoofdmassages word dé norm! Volkomen normaal, ongekend populair en waanzinnig vervullend om te geven.

Ik ben nu diegene die met passie en vuur vertelt over mijn onderneming. Over elke dag willen werken, omdat het zó fijn is om ASMR Hoofdmassages te geven en nieuwe experts te trainen. In mijn eigen energie, zoals ik het zelf wil. Precies zoals ik altijd had gehoopt.

Na de 10 ASMR Hoofdmassage triggers training heb jij:

 • Concreet wat ASMR Hoofdmassages voor jou en je klanten kunnen betekenen.

 • De nieuwe skills volledig aangeleerd. Let op: je hoeft geen massage ervaring te hebben om in te kunnen stappen in deze training.

 • Kennis over waarom ASMR triggers uniek zijn en zo'n diepe ontspanning als gevolg hebben.

 • Vertrouwen in de toekomst. Bestaande en nieuwe klanten zullen massaal zin hebben om je nieuwe aanbod te boeken.

 • Een volle boekingsagenda met genoeg variatie. Je wordt blij als je jouw agenda ziet en hebt zin in de werkdag.  

 • Gratis reclame! Want zodra je de ASMR triggers toegevoegd hebt aan jouw onderneming kom je met je bedrijfsnaam en website op de salonfinder pagina van de Academy!

 • Een nieuwe ondernemers mindset. Heb je zin in je werkdagen en voel je passie, voldoening en energie stromen.

Perfect voor mij!


"Deze trainingen zijn uniek in Nederland, precies wat ik al jaren zocht."

€ 650,-

Leer 10 ASMR Hoofdmassage triggers

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is geschikt voor de saloneigenaresse of ambitieuze starter die aan de slag wil met ASMR Hoofdmassage triggers.

Toe te voegen in jouw bestaande of nieuwe aanbod. Maar ook als voorbereiding op de allround expert training is het een top investering om een echte pro te worden! Je kunt elk gewenst moment starten!


 • Flexibel leren in de online leeromgeving
 • Online community met gelijkgestemden
 • Verschillende leerzame modules
 • Duidelijke video instructies
 • Gerichte oefeningen 
 • Direct toe te passen


Investering

€650,-


Bonus

Heb je de training doorlopen en heb je ASMR Hoofdmassage triggers toegevoegd aan jouw onderneming? Dan maak ik gratis reclame voor je! Je komt met je naam en eigen website op de salonfinder pagina van de Academy!

Niet inbegrepen
De benodigde tools en proefklanten 😉 Denk aan bijvoorbeeld borstels en kammen, een massage griffel, een haarspin, etherische oliën, make-up kwasten, jade rollers en een regenstok.