Preview training ASMR Hoofdmassages

In deze training maak je kennis met het unieke en exclusieve ASMR Hoofdmassages concept. Leer wat ASMR precies is en hoe je het kunt toepassen in combinatie met hoofdmassage technieken.

Yes, dit wil ik!

Preview training ASMR Hoofdmassages

In deze training maak je kennis met het unieke en exclusieve ASMR Hoofdmassages concept. Leer wat ASMR precies is en hoe je het kunt toepassen in combinatie met hoofdmassage technieken.

Yes, dit wil ik!

100%

Uniek in Nederland

100%

Ontspannen klanten door dit concept

100%

Kans op meer passie & voldoening in je werk

Ben jij een gedreven saloneigenaresse of ambitieuze starter?

En denk je erover om het concept te gaan toepassen binnen jouw huidige of bestaande concept? Lees dan verder!

In deze online preview training maak je namelijk laagdrempelig kennis met het unieke en exclusieve ASMR Hoofdmassages concept.

  • Leer wat ASMR precies is en hoe je het kunt toepassen in combinatie met hoofdmassage technieken. Rustig en flexibel online leren in je eigen tijd.

  • Leer alles over de ASMR trigger geurenmisten.

  • Mét een online community en verschillende boards zoals 'kooptips'. Zodat je gelijkgestemden treft en bijv. weet welke tools ik gebruik bij het toepassen van de ASMR triggers.

  • En ik begeleid je in diezelfde community tijdens de 4 maanden dat je deze training kunt volgen.

Niet inbegrepen: de benodigde tools.

ASMR zorgt wereldwijd voor diepe pure ontspanning..

Hoe?

ASMR triggers zoals gentle hairplay kunnen zorgen voor een tintelend en rustgevend gevoel door het hele lichaam. Niet iedereen is er gevoelig voor.

Wel staat vast dat ASMR zorgt voor ontspanning, mét of zonder die tingles!

Wat de één ontspannend vindt is voor een ander niet bijzonder of zelfs irritant. Denk aan gefluister, likken aan lolly’s of krakend papier. Dat gebruik ik bijvoorbeeld niet binnen het ASMR Hoofdmassages concept.

Wel ontstaan er gegarandeerd ontspannende reacties door heerlijke geurenmisten, gentle hairplay, rustige en zachte massagetechnieken, massage griffels, fijne geluiden en meer! 


Combineer je ASMR triggers met hoofdmassagetechnieken dat heb je een gouden combi waarbij klanten ultieme diepe ontspanning ervaren. 

En die gouden combi verspreid ik door heel Nederland!

Ik ga nu starten

"Een ASMR hoofdmassage is ECHT een aanrader! Na jaren kijken op YouTube, heb ik het nu in real  life ervaren. Ben heerlijk ontspannen."

- Sanne Hanzen

Preview training ASMR Hoofdmassages

Een laagdrempelige online training. Voor iedereen die interesse heeft in het unieke Hoofdmassages concept. De gouden combi die al duizenden klanten heeft laten ontspannen. Omdat het anders is! Rustig en zacht, zonder 'even doorademen' omdat er spieren of bindweefsel los gekneed moet worden. Maar met ASMR triggers zoals gentle hairplay en pulling, haarspinnen, geuren en zachte geluiden zoals een regenstok.

Ben je er klaar voor?
Zo niet? Dan kun je nu nog terug.

Maar als je tot hier bent gekomen weet ik: jij bent klaar voor verandering. Tijd voor actie en je dromen en doelen waarmaken.
En dit kan zomaar eens de eerste stap zijn!


Je zit precies op de juiste plek.

Na het volgen van de online preview training ASMR Hoofdmassages weet jij concreet wat het unieke en exclusieve ASMR Hoofdmassages concept voor jou en je klanten kunnen betekenen. Ook leer je de ASMR trigger geurenmisten die je direct kunt gaan toepassen.
Deze training is voor een gedreven saloneigenaresse of een ambitieuze starter die:

Enthousiast wordt van het ASMR Hoofdmassages concept.
Die zin heeft om nieuwe skills te leren.

Uitkijkt naar een groeiende omzet.
Die direct wil starten.

Inhoud training: 6 modules

Module 1: Introductie

Leer wat ASMR precies is en waarom het zo populair is. 

Module 2: Meer over ASMR Hoofdmassages

Ontdek hoe een ASMR Hoofdmassage werkt en wat de wetenschap zegt over ASMR.

Module 3: Belangrijke tips voor experts to be

Leer praktische tips om professioneel een ASMR Hoofdmassage te geven. 

Module 4: Aan de slag met een ASMR trigger

Leer alles over geurenmisten en het gebruik ervan.

Module 5: Toepasbaarheid ASMR Hoofdmassages

Ontdek de veelzijdigheid van ASMR Hoofdmassages en hoe je ze kunt toepassen.

Module 6: Afronding

Lees hoe je jouw skills binnen het ASMR Hoofdmassages concept kunt uitbreiden. 

Deze deelnemers gingen je voor

Hi, ik ben Nienke Prein: expert in ASMR Hoofdmassages

Ik werkte altijd in de zorg als verpleegkundige of als ambulant begeleider in de psychiatrie en en en..... Wat ik deed was goed, prima. Maar ik was jaloers op mensen die vol vuur en passie vertelde over hun werk.

Dat had ik niet, nooit ervaren ook. En toen ik dat lang genoeg deed kreeg ik een burn-out. Verandering was cruciaal. Er was geen weg terug. Het was zoeken naar een nieuwe balans en ik voelde en wist dat ASMR een onderdeel ging zijn van mijn toekomst.

Ik ontdekte een aantal jaren terug dat ASMR wetenschappelijk bewezen en een wereldwijd bekend fenomeen is. Voor mij een eureka moment! Ik ervaarde ASMR namelijk al jaren maar was mij hier niet bewust van.

Het idee ontstond om ASMR en rustige massagetechnieken te gaan combineren. En dan puur te focussen op het hoofd van de klant.

Ik vind dat ASMR en hoofdmassagetechnieken een unieke en gouden combi zijn. Dat ontspanning hierdoor ongekend is.

Ik bedacht zes ASMR Hoofdmassages en bied ze sinds 3 jaar aan in de enige salon in Nederland waarbij deze combi wordt gegeven. Klanten komen uit heel Nederland en zijn enorm dankbaar dat deze vorm van ontspanning ein-de-lijk live ervaren kan worden. 


Duizenden klanten die allemaal hetzelfde zeggen: "zo diep heb ik nog nooit ontspannen. Jammer dat het niet dichterbij zit. Ik zou dit echt veel vaker willen ervaren." En mijn salon zit vol, met elke dag mensen op de wachtlijst. 


Het is dringend tijd voor collega's! Mijn doel is de unieke combi van ASMR triggers en hoofdmassages zo bekend mogelijk maken. Want daar is behoefte aan! En ik heb maar 2 handen en zoveel uren in een week. En ik bleef afgelopen jaren de vraag krijgen of ik dit unieke concept wilde doorgeven! En dat wil ik, met liefde zelfs. Dus kwam er ook een Academy, naast die goed draaiende salon.

In de Academy train ik mensen zoals jij om ook een ASMR expert te worden!
Want ontspannen door ASMR Hoofdmassages word dé norm! Volkomen normaal, ongekend populair en waanzinnig vervullend om te geven.

Ik ben nu diegene die met passie en vuur vertelt over mijn onderneming. Over elke dag willen werken, omdat het zó fijn is om ASMR Hoofdmassages te geven en nieuwe experts te trainen.

Mét die bijbehorende mooie omzet. Juist door mijzelf te onderscheiden en te richten op een exclusief en uniek aanbod. En die ervaring gun ik jou ook!

Het effect van ASMR Hoofdmassages op klanten

60
€ 45,-

Preview training ASMR Hoofdmassages

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is geschikt voor de saloneigenaresse of ambitieuze starter die graag kennis wil maken met het ASMR Hoofdmassages concept.

Ontdek wat ASMR precies is, hoe je het kan toepassen en wat de lichamelijke en mentale effecten zijn. En leer direct een toepasbare ASMR trigger! Ook als voorbereiding op de 10 ASMR triggers training of de allround expert training is het een top investering om een echte pro te worden. Je kunt elk gewenst moment starten!


  • Flexibel leren in de online leeromgeving
  • Online community met gelijkgestemden
  • Verschillende leerzame modules
  • Duidelijke video instructies
  • Gerichte oefeningen 
  • Direct toe te passen


Investering

€45,- excl. btw

Niet inbegrepen
De benodigde tools.

Video Aspect Ratio: 16:9

ASMR Hoofdmassages

Een unieke ontspannende combinatie van ASMR triggers en hoofdmassagetechnieken